Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

23 februari 2017

Uitnodiging Smart Cities NYC ’17

Van 3 tot en met 5 mei presenteren Eindhoven, Amsterdam en Den Haag zich gezamenlijk met Smart City-projecten op een Holland Paviljoen tijdens het Smart Cities Conferentie en Expo in New York City.

Wilt u de Amerikaanse markt verkennen en deze eerste editie van de Smart Cities NYC conferentie en expo bijwonen? Meld u dan
aan voor het Innovatie Smart Cities NYC programma van 3 tot en met 5 mei 2017!

Conferentie toegang
Door deelname aan deze eerste Smart Cities NYC '17 conferentie en expo in New York bent u in de gelegenheid om experts, gebruikers en collega’s op het gebied van smart cities & technologie te ontmoeten en nieuwe kansen op zakelijk gebied te ontdekken. Op basis van het door het Nederlandse Consulaat Generaal afgesloten partnership heeft u toegang tot de interactieve presentaties, workshops en networking events & recepties van de conferentie.

Expo & Holland paviljoen
Aanwezigheid op de expo biedt het podium om onder een ‘Holland paraplu’ uw innovatieve smart city oplossingen en projecten te presenteren. Gezamenlijk vergroten de Nederlandse ondernemers hiermee de zichtbaarheid en positie van 'Dutch Smart City Solutions'. Daarbij wordt het paviljoen gebruikt voor de promotie van de NL Smart City Strategie welke op 25 januari is aangeboden aan minister president Rutte.
Er bestaat i.o.m. de organisatie ook de gelegenheid om op het paviljoen op gerichte momenten korte (bedrijfs)pitches te agenderen welke toegankelijk zijn voor het publiek van de conferentie en daarnaast kunt u natuurlijk te allen tijde zelf meetings organiseren met de
bezoekers van de conferentie. Parallel aan de bovenstaande programma onderdelen organiseren het Nederlandse Consulaat-Generaal in New York en incubator B. New York een intensief ‘Smart Cities startup bootcamp’ programma voor Nederlandse startups om hen kennis te laten maken met het startup ecosysteem, netwerk en industrie in New York. Hiervoor geldt een separate inschrijving en selectieprocedure.

Programma onderdelen en globale tijdslijn
 Afronding inschrijving en intake (10 maart 2017);
 Inhoudelijke voorbereiding en vormgeving aanvullende programma’s tracks ‘Energy
Efficiency & Smart Mobility’ (10 maart - 14 april 2017);
 Afstemming en afronding promotie materiaal en presentaties t.b.v. Holland Paviljoen (10
maart – 14 april 2017)
 Toegang tot de Smart Cities NYC’17 conferentie en deelname aan de expo van 3 - 5 mei
2017 (het publieke evenement loopt door tot 6 mei en kan naar eigen inzicht worden
bijgewoond);
 Parallel aanvullend programma met netwerkgelegenheid met relevante klanten, potentiële
partners & investeerders en (startup) organisaties.

Deelname
Meld u via onderstaand emailadres vóór 10 maart aan voor dit Innovatie Smart Cities NYC Programma. Het aantal mogelijke inschrijvingen is gelimiteerd en de kosten bedragen EUR 450 per persoon.
Uw deelname wordt definitief bevestigd op basis het aantal beschikbare plaatsen en de benodigde aansluiting met de thema’s en sub sectoren Energy Efficiency en Smart Mobility. De kosten van het programma en toegang tot de Smart Cities NYC’17 Conferentie en Expo
worden betaald door het Nederlandse Consulaat Generaal in New York en RVO. Andere kosten zoals vluchten, overnachtingen, vervoer en maaltijden zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na de bevestiging van uw aanmelding.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met: Maartje Smitshuysen
Consulate General of the Kingdom of the Netherlands
666 Third Avenue, 19th floor, New York, NY 10017
email: maartje.smitshuysen@minbuza.nl

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo