Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

09 oktober 2017

Internationale Economie Week (IEW)

745.jpg?pImageID=745&token=41cc82c949f85

In de week van 30 oktober – 3 november vindt de Internationale Economie Week (IEW) plaats. De terugkomweek voor ambassademedewerkers van over de hele wereld. Op maandag 30 oktober is er voor de innovatieraden een smart and e-mobility event, waar Dhr. Bert Klerk (voorzitter FET) aan zal deelnemen. 

Op woensdag 1 november is er echter in Barneveld een Internationaal Ondernemen Festival, waarbij contact tussen bedrijven en de verschillende ambassadeposten centraal staat. Dit is dus gericht op bedrijven die internationaal zaken willen doen. Daar zijn er allerlei workshops en huiskamergesprekken maar vooral ook de mogelijkheid voor adviesgesprekken met attachees en raden van de Nederlandse ambassades, Netherlands Business Support Offices en met exportspecialisten van diverse organisaties (ook RVO.nl).

Bedrijven die internationaal zaken willen doen en die daarvoor graag in contact willen komen met de verschillende posten (ambassades) kunnen zich aanmelden via deze link: https://www.exportevent.nl/ . Daar is ook meer achtergrondinformatie te vinden en het programma. 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo