Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

03 november 2017

Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels

De Fransen zijn onder de indruk van wat er in Nederland op EV-gebied allemaal gebeurt en er komt daarom bijv. een heuse ‘Holland-corner’ in Marseille. Ook zullen er Nederlandse sprekers acte de présence geven. Naast talloze presentaties wordt de gasten (men verwacht er 300) de mogelijkheid geboden om specifiek B2B gesprekken aan te knoppen. Daarover later meer, de  Franse website met info gaat over 2 weken (volledig) live. http://palaisdupharo.marseille.fr/actualites/energy-smart-mobility-forum

Vereniging DOET is nauw betrokken bij de organisatie vanaf Nederlandse zijde en kan daarom 10 gratis entreebewijzen verdelen onder de leden. Wees er dus op tijd bij, aanmelden kan nu al via info@doetdoet.nl

Mocht u niet tot die 10 gelukkigen behoren dan geldt er voor DOET-leden sowieso een speciaal actietarief. 

We zien u graag in Marseille!

Afbeeldingsresultaat voor marseille

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo