Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

07 februari 2018

Doe mee met de GO!-NH challenge en accelerator

De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. Het eerste programma draait om duurzame mobiliteit en is voor startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. GO!-NH brengt alle relevante partijen bij elkaar om dit ecosysteem van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en te laten groeien.

In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving. Hiermee maak je in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. GO!-NH is een samenwerking tussen de provincie Noord Holland en Innomics.

Wat levert je dit op
• Een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt
• Het creëren van innovatieve producten en diensten in het domein van duurzame mobiliteit die partners en klanten echt willen hebben
• Sneller en meer gefocust zoeken naar en vinden van een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel
• Toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame mobiliteit
• Mogelijkheid om aan te sluiten op verdere financiering binnen de instrumenten van de Provincie Noord-Holland.

Schrijf je uiterlijk 14 februari 2018 in.
Kijk op www.go-nh.nl voor meer info.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo