Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

07 februari 2018

Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in het ‘Palais du Pharo’ te Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’ georgansieerd. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G, etc. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels.

De Fransen zijn onder de indruk van wat er in Nederland op EV-gebied allemaal gebeurt en er zal  daarom o.a. een speciale ‘Holland-corner’ worden ingericht door de Fransen. Diverse Nederlandse gasten en sprekers, waaronder StreetPlug, ELaad, Greenflux, Last Mile Solutions, APPM en Alfen, zullen acte de présence geven tijdens dit nieuwe evenement.

Als speciale gast zal ook Jan van Zanen (burgemeester van Utrecht) een presentatie geven die in het teken zal staan van Healthy Urban Living met daarbij speciale aandacht voor de rol van elektrische mobiliteit. Het Kenniscentrum Healthy Urban Living levert integrale expertise en een gezamenlijke kennisinfrastructuur voor de inrichting en verdere ontwikkeling van gezonde en duurzame leefomgevingen in stedelijk gebied.

In het kader van Internationalisering, de internationale uitrol van Nederlandse expertise op het gebied van Elektrische Mobiliteit, is Vereniging DOET aanspreekpunt voor de Franse organisatie.  DOET beschikt momenteel nog over 2 gratis entreebewijzen dus mocht u alsnog interesse hebben om volgende week aanwezig te zijn in Marseille, laat het dan spoedig weten via michel@doetdoet.nl

 

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo