Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

03 juli 2018

PIB e-mobility Oostenrijk verwelkomt TUI als nieuwe convenant partner

Reisorganisatie TUI heeft zich aangesloten bij het PIB convenant e-mobility en duurzaam toerisme richting Oostenrijk. Doel is om bij de hotelbestemmingen van TUI in Oostenrijk, destination chargers te installeren waarbij TUI als virtual Charge Point Operator zal fungeren. Samenwerken met andere convenantpartners ChargePoint en Last Mile Solutions, en de Oostenrijkse partner van ChargePoint, Guttmann is hier opportuun.

De data die TUI uit het backoffice haalt kan weer worden gebruikt om haar producten nog beter te laten aansluiten bij de wens van de klant. Voor het consortium een uitgelezen kans om de Oostenrijkse counterparts te laten zien dat internationale roaming inzake laad-infra belangrijk is om klaar te zijn voor een toekomst waarin iedereen duurzaam op vakantie gaat.

Arke vakanties

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo