Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

10 oktober 2018

Holland E-Mobility op AVERE Congres

Bezoekt u ook de AVERE E-Mobility Conference op 17 & 18 oktober in Brussel? Kom dan naar de Holland E-mobility stand in de Silver Foyer van het Square Convention Center.

Samenwerking RVO.nl en Provincie Noord-Brabant

Op initiatief van RVO.nl in samenwerking met Provincie Noord-Brabant wordt met behulp van een ‘Holland E-Mobility-stand’, podium gegeven aan Nederlandse E-mobility expertise. Een selectie van koploperbedrijven en kennisorganisaties tonen hun producten en hoogwaardige kennis op de beursvloer.

Holland E-Mobility wordt voor het voetlicht gebracht op gebied van o.a. innovatief EV, slim laden en laadinfra, mobility services, koppeling tussen duurzame opwek en EV , Nederlandse ‘best practices’ en hoe deze van meerwaarde zijn in de Europese markt of het beleid van de Europese Commissie. 

Ontmoet Anne-Marie Spierings

Op woensdag 17 oktober, vanaf 13.30 uur is de gedeputeerde Energie van de Provincie Noord-Brabant Anne-Marie Spierings aanwezig op de Holland E-Mobility stand. Zij zal spreken over de Brabantse ambities rondom de verduurzaming van de sector Mobiliteit en hoe Brabant elektrisch rijden goedkoper en groener wil maken d.m.v. "laden op eigen zon".

Tijdens een korte presentatie worden beleidsdoelstellingen en projectontwikkelingen toegelicht en gaat zij in gesprek met de aanwezigen over het nut, noodzaak en knelpunten rondom deze ontwikkelingen. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze informele sessie en we kijken uit naar uw inzichten en ideeën.

Meer weten?

Op deze jaarlijks terugkerende AVERE conferentie komen invloedrijke beleidsmakers, academici en bedrijfsleven samen.Ook dit jaar wordt er naast de conferentie een beurs georganiseerd waar bedrijven hun innovatieve producten en diensten kunnen tonen.

Voor meer informatie over het inhoudelijke programma zie https://aec-conference.eu/programme/. U kunt ons ook volgen via #AEC2018.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail dan naar elektrischrijden@rvo.nl.

Hopelijk tot ziens in de Holland E-Mobility-stand!

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo