Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

16 november 2018

Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, maart 2019

2e editie Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, 14 en 15 maart 2019

Na een succesvol debuut in februari 2018 zal het Forum 'Energy for Smart Mobility' komende maart worden geprolongeerd. Begin 2018 heeft Vereniging DOET dit zeer interessante evenement bezocht met diverse enthousiaste leden, reden te meer om u nogmaals te wijzen op dit evenement.. Vanwege de goede band met de Franse organisatie zullen DOET-leden ook in 2019 weer in aanmerking komen voor korting op hun deelname. Naast aandacht voor elektrische mobiliteit zal er in 2019 ook aandacht zijn voor waterstof en verduurzaming van havens, bijv. via elektrificering. 

Meer info over dit forum op https://www.energy4smartmobility.eu/ of via Michel@doetdoet.nl 

Afbeeldingsresultaat voor le pharo marseille

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo