Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

12 september 2019

DOET-lid MisterGreen Electric lease nu ook in België!

In september 2019 treedt MisterGreen Electric lease, een innovatieve leasemaatschappij zich uitsluitend richt op 100% elektrische auto’s, toe tot de Belgische markt. 

MisterGreen Electric Lease is al sinds 2008 actief in Nederland. In deze 11 jaar heeft de organisatie veel expertise opgedaan op het gebied van elektrisch vervoer. MisterGreen Lease heeft in Nederland zijn omzet in 2 jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2019 zal de omzet naar verwachting stijgen tot 22 miljoen euro. Mede door de komst van de Tesla Model 3 in Europa, start MisterGreen Electric Lease haar activiteit in België. De missie is om de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen door flexibele, betaalbaar en duurzame financieringsoplossingen voor 100% elektrische voertuigen aan te bieden en daarmee fossiele brandstoffen uit de wereld te verbannen.

  Links: Country Manager MisterGreen Frederic Jacoby Rechts: Mark Schreurs, directeur MisterGreen Electric Lease

 

De functie van Country Manager van MisterGreen Electric Lease Belgium wordt verzorgd door Frédéric Jacoby. Frederic Jacoby is niet onbekend in de Fleetsector en elektromobiliteit in België, aangezien hij achtereenvolgens Sales Manager was bij LeasePlan Belgium, Fleet Manager Belux bij Tesla, Store Manager bij Tesla en ten slotte Fleet & Sales Director bij Volvo ACB. 

‘Er zijn steeds meer Belgen die elektrische willen rijden. De trend naar elektrisch rijden is, ook in België, onomkeerbaar. Elektrisch rijden is fijner, goedkoper en schoner. Wij zijn heel blij dat Frédéric Jacoby met al zijn ervaring onze Belgische ambities gaat meehelpen verwezenlijken’ reageert Mark Schreurs, de CEO en medeoprichter van MisterGreen.

Volgens Frédéric Jacoby is de komst van MisterGreen Electric Lease in België uitstekend nieuws voor zowel elektromobiliteit als voor toekomstige klanten. Aangezien MisterGreen Electric Lease volledig gericht is op elektrische voertuigen, kunnen klanten profiteren van een deskundige ondersteuning. Hierdoor wordt de overstap van fossiele brandstof auto naar elektrisch vervoer vereenvoudigd. De elektrische voertuigen van Tesla nemen veruit het grootste gedeelte in van de 2000 voertuigen uit de fleet. 

Naast de focus op volledig elektrisch vervoer onderscheidt MisterGreen zich nog op een ander punt. Je kan namelijk volledig online en binnen 5 minuten vanaf je smartphone een auto samenstellen en een leasecontract afsluiten. Dus geen gedoe meer met papier en lange sales trajecten. Deze dienst zal de komende weken worden uitgebreid in België.

Op dit moment kan er via https://www.mistergreenlease.be/ al een offerte worden aangevraagd waarna er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo