Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

03 maart 2021

Webinar Smart & Sustainable Mobility in Hongarije

Bent u actief in slimme en duurzame mobiliteit en bent u benieuwd naar uw kansen in Hongarije? Meld u dan aan voor het Engelstalige webinar 'Smart & Sustainable Mobility in Hongarije' op 17 maart!

Hongarije onderscheidt zich door zijn vele stimuleringsmaatregelen, die slimme en duurzame mobiliteit aanmoedigen. Vooral de productie van elektrische batterijen en elektrische bussen voor de Hongaarse markt bieden kansen voor Nederlandse ondernemers.

In dit webinar presenteert Ákos Lukács (Hoofd van de afdeling Sustainability and Climate Change van Deloitte Hongarije) de belangrijkste feiten over de markt voor slimme en duurzame mobiliteit. Daarnaast bespreekt hij de kansen die deze markt biedt voor Nederlandse bedrijven.

In het programma zijn er ook 2 breakoutsessies, speciaal voor bedrijven en onderzoeksinstituten. Hierin kunnen zij zichzelf voorstellen. Geef aan of u hiervoor interesse heeft in het registratieformulier.

Deelname aan het webinar is gratis. Meld u aan, uiterlijk op 16 maart.

https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/webinar-smart-sustainable-mobility-hongarije

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo