Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

15 maart 2021

Aanschaf emissieloze bedrijfsauto’s financieel aantrekkelijker met SEBA

Aanschaf emissieloze bedrijfsauto’s financieel aantrekkelijker met SEBA

Bent u als ondernemer van plan om een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfsauto aan te schaffen? Dan komt u vanaf 15 maart in aanmerking voor de subsidie Elektrische Bedrijfsauto’s (SEBA).

De regeling is er voor nieuwe, emissieloze, lichtere en zwaardere bedrijfsauto’s die zijn bedoeld voor het vervoer van goederen, om precies te zijn de voertuigcategorieën N1 of N2 tot een maximum gewicht van 4.250 kg. Vind alle details op www.rvo.nl/seba

Financieel voordeel
De SEBA maakt het rijden van emissieloze bedrijfsauto’s voor ondernemers aantrekkelijker. Dit komt doordat de subsidie het prijsverschil in vergelijking met bedrijfsauto’s op fossiele brandstof verder verkleint.

Schone lucht
Het kabinet wil met de SEBA het rijden van emissieloze bedrijfsauto’s door ondernemers stimuleren. Emissieloze, energiezuinige en stille bedrijfsauto’s dragen bij aan schone lucht en een prettige leefomgeving.

Meer weten?
www.rvo.nl/seba

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo