Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

17 februari 2022

Save-the-date: NL paviljoen EVS35, 11 t/m 15 juni 2022, Oslo, Noorwegen

Van 11 t/m 15 juni 2022 vindt in Oslo het Electric Vehicle Symposium plaats, EVS35. Dit is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op gebied van elektrisch vervoer.

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken, het Trade & Innovate NL netwerk, de Nederlandse ambassade in Oslo, de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, het publiek-private samenwerkingsverband Formule E-Team en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een Nederlands paviljoen te organiseren op EVS35.

Het nationaal paviljoen laat de Nederlandse aanpak op het gebied van zero emissie zien. Het omvat de hele waardeketen, zoals vervoersmiddelen, energie (transitie), infrastructuur en mobiliteitsdiensten. Vanuit Nederland zullen een aantal bedrijven, kennisinstellingen en overheden vertegenwoordigt zijn alsmede een aantal bestuurders vanuit de initiërende organisaties.

Graag nodigen we u hiervoor uit!

Er wordt nu gewerkt aan de organisatie en programmering van het Nederlands paviljoen. Begin maart volgt een informatiebijeenkomst voor potentiële deelnemers. Heeft u belangstelling om deel te nemen aan het Nederlands paviljoen op EVS35, reserveer dan 11 t/m 15 juni alvast in uw agenda. U kunt zich ook al aanmelden als geïnteresseerde op elektrischrijden@rvo.nl, dan ontvangt u alvast onze verdere berichtgeving.

Namens alle organiserende partijen, Team Elektrisch Rijden van RVO

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo