Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

13 december 2022

Emil Frey neemt belang in EV-Solutions.

Emil Frey Motors BV, een dochter van Emil Frey Nederland NV heeft per 1 december 2022 een 50% belang in EV-Solutions BV genomen.

EV-Solutions B.V. is in 2014 opgericht door Tsjeard Mast en gevestigd in Drachten. Het bedrijf is ontstaan vanuit een grote passie en een rotsvast geloof in elektrisch rijden. De eerste jaren lag de focus vooral op de verkoop van laadpalen. In de jaren daarna heeft EVSolutions zich steeds verder gespecialiseerd in advies en installatie van laadinfrastuctuur. Laadinfrastructuur welke bij uitbreiding van het elektrisch wagenpark eenvoudig schaalbaar is.

Tsjeard Mast, eigenaar en oprichter van EV-Solutions is blij met de nieuwe mede- aandeelhouder. “Emil Frey is een sterke partij en kan een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere groei van EVSolutions”. Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland, ziet de deelname als een strategische stap. “De deelneming in EV-Solutions geeft ons meer inzicht in de ontwikkeling van laadinfrastructuur. Tsjeard en zijn collega’s hebben een enorme expertise. Daarnaast zijn er verschillende synergiemogelijkheden waar we beide direct de vruchten van kunnen plukken”.

Voor de medewerkers van EV-Solutions verandert er weinig. Onder leiding van Tsjeard Mast bouwt de onderneming verder aan haar toekomst.

Over Emil Frey Nederland NV Emil Frey Nederland NV, is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 17 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot/Citroen/Opel/DS, Ekris BMW/MINI, Keram BMW/MINI/BMW Motorrad, De Beier BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia, ABD Renault/Dacia/Nissan en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, Emil Frey Schadeservice, Elgersma (Automotive Supplies) en Emil Frey Car Trading Netherlands (import en export van auto’s) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland is een dochter van de Zwitserse Emil Frey Groep. 

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo