Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 20 januari 2020

  DOET en Enterprise Europe Network versterken samenwerking elektrisch vervoer

  Lees verder
 • 17 december 2019

  Doet-lid Buurauto en MyWheels slaan handen ineen

  Autodeelplatformen MyWheels en Buurauto gaan een partnership aan waarbij de elektrische auto's en leden van Buurauto bij MyWheels worden ondergebracht. Met deze toevoeging is 25% van de 325 auto's van MyWheels elektrisch. MyWheels en Buurauto zullen samenwerken onder andere op het gebied van projectontwikkeling waarbij (elektrische) deelauto's gewenst zijn. Buurauto gaat zich richten op het uitbreiden van de deelmarkt voor particulieren i.c.m. bedrijven, relaties met gemeentes  advies aan projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties en sociale initiatieven.

  Lees verder
 • 11 december 2019

  Kamerbrief met reactie op motie over borden snellaadpunten

  Minister Van Nieuwenhuizen reageert op de motie van de Kamerleden Dik-Faber (christenUnie) en Schonis (D66). De motie verzoekt de regering
  om uiterlijk in 2022 duidelijke borden te plaatsen bij alle snellaadpunten voor alternatieve brandstoffen.

  Lees verder
 • 06 december 2019

  E-Mobility Factfinding Missie naar Polen

  Bent u actief in E-Mobility? Wilt u meer weten van de snelle ontwikkeling die deze sector doormaakt in Polen en de kansen die dat met zich meebrengt? Haak dan aan bij een verkenningsmissie op 3 en 4 februari 2020. In korte tijd heeft u een goed beeld van de ontwikkelingen en kansen in Polen en komt u in contact met Poolse sleutelspelers uit overheid en bedrijfsleven.

  Lees verder
 • 06 december 2019

  Polish subsidies for electric cars to be three times higher than in Germany

  Lees verder
 • 04 december 2019

  Franse regering biedt hulp aan auto-industrie

  Om het hoofd te bieden aan de transformatie van de auto-industrie en de te verwachte daling van de verkoop van dieselvoertuigen kondigde de Franse minister van economie, Bruno Le Maire, deze week een reeks maatregelen aan. De belangrijkste maatregel betreft de inrichting van een tweetal fondsen van elk 25 miljoen euro. Deze fondsen zullen naar verwachting gefinancierd worden door de verhoging van de malus voor de meest vervuilende voertuigen van 12.500 naar 20.000 euro.

  Lees verder
 • 15 november 2019

  Geslaagd jubileum: Vereniging DOET 10 jaar

  Donderdag 14 november jl. verzamelden zowel leden als gasten zich te Amsterdam om het 10-jarig bestaan van Vereniging DOET in te luiden. 

  Lees verder
 • 09 november 2019

  Kansenseminar te Utrecht over slimme en duurzame mobiliteit in België

  Wilt u weten wat uw kansen zijn op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit in België? Kom dan op 29 november naar het kansenseminar in Utrecht. Mobiliteit is in België een van de belangrijke uitgavenposten voor overheid, gezinnen en bedrijven. Er is ruimte voor verbetering. Vooral op punten als fileproblematiek, uitstoot, veiligheid en kwaliteit kan het beter. Daarbij spelen vragen een rol als: Wat is de mobiliteit van de toekomst? En: Hoe richt je die mobiliteit slim en duurzaam in?

  Lees verder
 • 30 oktober 2019

  Elektrische auto’s in de zakelijke markt: van bijtellingsvoordeel naar nadeel

  Het kabinet kondigde in september een verhoging aan van de bijtelling voor EV’s welke al vanaf volgend jaar van kracht gaat. In het onderzoek van FIER: “Elektrische auto’s in de zakelijke markt: Van bijtellingsvoordeel naar nadeel” worden de effecten van de beleidswijziging geanalyseerd en in een internationale context geplaatst. Het onderzoek laat zien dat de veranderingen in de bijtellingsregels, elektrisch rijden, voor medewerkers met “een auto van de zaak”, oninteressant maakt. In 2019 reeds voor de duurdere elektrische auto’s en in 2020 en daarna ook voor de goedkopere auto-segmenten. De verwachting is dat hierdoor de verkoop sterk zal terugvallen.

  Lees verder
 • 07 oktober 2019

  DOET op Ecomobiel

  Op donderdag 10 oktober was Jochem Beunderman namens DOET op de Ecomobiel om een bijdrage leveren aan de sessie Servicelogistiek.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo