Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 18 maart 2020

  Update: Corona regelingen voor ondernemers en economie

  De gevolgen van de uitbraak van het coronavirus raken ons allen hard. Ons secretariaat is indien gewenst uiteraard bereikbaar voor overleg of advies.  De relevante informatie die ons bereikt zullen wij op gezette tijden met u delen. Wij wensen u allen enorm veel sterkte toe in deze onzekere periode. Michel van Lindert (0614312182) / Jochem Beunderman (0627200890) en bestuur Vereniging DOET

  Lees verder
 • 17 maart 2020

  International Cargo Bike Festival 2020 uitgesteld

  Het negende International Cargo Bike Festival (ICBF) wordt uitgesteld. 

  Lees verder
 • 15 maart 2020

  Handreiking voor ondernemers i.v.m. Corona virus

  Voor ondernemers die met vragen kampen over wat er mag en kan nu het Corona virus het dagelijkse leven in Nederland in haar greep houdt. 

  Lees verder
 • 26 februari 2020

  Vereniging DOET steunt Klimaatakkoord

  Vandaag ondertekende Vereniging DOET het Klimaatakkoord. De branchevereniging voor elektrische mobiliteit uitte bij de ondertekening door voorzitter Eric van Voorden wel haar zorgen over de toegenomen onzekerheid over de stimulering van elektrische voertuigen.

  Lees verder
 • 23 februari 2020

  Reactie DOET op uitzending Kassa inzake veiligheid elektrische auto

  Als antwoord op de uitzending van Kassa d.d. 22 februari 2020 met als onderwerp “brandgevaar elektrische auto", is de reactie van Vereniging DOET hieronder weergegeven.

  Lees verder
 • 20 januari 2020

  DOET en Enterprise Europe Network versterken samenwerking elektrisch vervoer

  Lees verder
 • 17 december 2019

  Doet-lid Buurauto en MyWheels slaan handen ineen

  Autodeelplatformen MyWheels en Buurauto gaan een partnership aan waarbij de elektrische auto's en leden van Buurauto bij MyWheels worden ondergebracht. Met deze toevoeging is 25% van de 325 auto's van MyWheels elektrisch. MyWheels en Buurauto zullen samenwerken onder andere op het gebied van projectontwikkeling waarbij (elektrische) deelauto's gewenst zijn. Buurauto gaat zich richten op het uitbreiden van de deelmarkt voor particulieren i.c.m. bedrijven, relaties met gemeentes  advies aan projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties en sociale initiatieven.

  Lees verder
 • 11 december 2019

  Kamerbrief met reactie op motie over borden snellaadpunten

  Minister Van Nieuwenhuizen reageert op de motie van de Kamerleden Dik-Faber (christenUnie) en Schonis (D66). De motie verzoekt de regering
  om uiterlijk in 2022 duidelijke borden te plaatsen bij alle snellaadpunten voor alternatieve brandstoffen.

  Lees verder
 • 06 december 2019

  E-Mobility Factfinding Missie naar Polen

  Bent u actief in E-Mobility? Wilt u meer weten van de snelle ontwikkeling die deze sector doormaakt in Polen en de kansen die dat met zich meebrengt? Haak dan aan bij een verkenningsmissie op 3 en 4 februari 2020. In korte tijd heeft u een goed beeld van de ontwikkelingen en kansen in Polen en komt u in contact met Poolse sleutelspelers uit overheid en bedrijfsleven.

  Lees verder
 • 06 december 2019

  Polish subsidies for electric cars to be three times higher than in Germany

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo