Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 15 september 2017

  DKTI subsidieregeling binnenkort geopend

  Nieuwe subsidieregeling voor emissiearme voertuigen en laadinfra
  Naar verwachting gaat op 1 oktober de nieuwe subsidieregeling Demonstratieregeling Klimaat Technologie en Innovatie in Transport (afgekort: DKTI Transport) open.

  Lees verder
 • 13 september 2017

  1e Dag van de Mobiliteit in Vlaanderen

  Op dinsdag 26 september 2017 organiseert Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid voor het eerst een 'Dag van de duurzame mobiliteit'.

  Lees verder
 • 27 juli 2017

  Low Carbon Vehicle Event 2017

  Op 6 en 7 september vindt in Millbrook het Low Carbon Vehicle Event (LCV) plaats. Dit is het evenement in het Verenigd Koninkrijk waar alle stakeholders uit de automobielindustrie, energie en laadinfrastructuur, academici en overheid bij elkaar komen. Gedurende het evenement komen onder andere show cases uit het VK aan bod.

  Lees verder
 • 12 juli 2017

  Smart & Green Mobility ondernemersreis Duitsland

  Lees verder
 • 11 juli 2017

  Informatiebijeenkomst Holland Lounge tijdens de EVS30

  Van 9 tot en met 11 oktober 2017 is Nederland vertegenwoordigd tijdens de 30e editie van het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) in Stuttgart. Dit internationale, van oorsprong wetenschappelijke, event is een toonaangevende conferentie voor partijen die actief zijn binnen e-Mobility. De EVS is uitgegroeid tot de ontmoetingsplek voor de EV wereld.

  Lees verder
 • 07 juli 2017

  DOET blikt terug op een succesvol eerste jaar met project LEVV-LOGIC

  Het eerste jaar als consortiumlid van het project LEVV-LOGIC zit er voor DOET inmiddels weer op. We kijken terug op een jaar waar we gezamenlijk Lichte Elektrische Vrachtvoertuigen op de kaart hebben weten te zetten.

  Lees verder
 • 25 juni 2017

  Brief minister EZ over voortgang elektrisch vervoer 23 juni 2017

  Geachte Voorzitter,

  Lees verder
 • 07 juni 2017

  Nederlands‐Franse samenwerking Smart and Green mobility van start!

  Vandaag tekende een cluster van Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in Helmond een convenant met het doel gezamenlijk de kansen op het gebied van green en smart mobility in Frankrijk te benutten. Dit in het kader van het programma Partners for International Business (PIB).

  Lees verder
 • 06 juni 2017

  Motie aangenomen over bepleiten open protocollen en standaarden in EU

  Bij het VAO Transportraad (d.d. AO 24 mei) op 1 juni hebben Kamerleden Stientje van Veldhoven en Rob Jetten een motie ingediend waarin de regering wordt verzocht om in EU-verband het gebruik van open protocollen en standaarden te bepleiten om smart charging en communicatie tussen auto en het elektriciteitsnet mogelijk te maken. Deze motie werd onlangs door de Kamer aangenomen, wat Europese open standaarden tussen auto en elektriciteitsnet een stap dichterbij brengt.

  Lees verder
 • 01 juni 2017

  Enquête EV sector

  Samen met Automotive NL en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland doet Vereniging DOET door middel van een enquête onderzoek naar de grootte en waarde van de Elektrisch Vervoer-sector in Nederland.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo