Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 24 maart 2021

  Zero-emissie vervoer voor servicelogistiek - Publicatie van Hogeschool van Amsterdam

  Zero-emissie vervoer voor servicelogistiek

  Lees verder
 • 15 maart 2021

  Aanschaf emissieloze bedrijfsauto’s financieel aantrekkelijker met SEBA

  Aanschaf emissieloze bedrijfsauto’s financieel aantrekkelijker met SEBA

  Lees verder
 • 10 maart 2021

  Aansluittermijn en absolute aansluitplicht geschrapt in nieuwe Energiewet

  Netbeheerders mogen grote aansluitingen op het elektriciteitsnet gaan weigeren als op die plek geen transportcapaciteit beschikbaar is. Ook vervalt de wettelijke aansluittermijn van achttien weken. Dit blijkt uit het wetsvoorstel voor de nieuwe Energiewet waarvoor een internetconsultatie mede de basis vormt. De Energiewet vervangt de huidige Elektriciteits- en Gaswet.

  Lees verder
 • 03 maart 2021

  Bekijk de registratie van het Verkiezingsdebat Vereniging DOET

  Op donderdag 25 februari organiseerde Vereniging DOET een online

  Lees verder
 • 03 maart 2021

  Webinar Smart & Sustainable Mobility in Hongarije

  Bent u actief in slimme en duurzame mobiliteit en bent u benieuwd naar uw kansen in Hongarije? Meld u dan aan voor het Engelstalige webinar 'Smart & Sustainable Mobility in Hongarije' op 17 maart!

  Lees verder
 • 26 februari 2021

  Enquête EV Verdienpotentieel 2020 / 2021

  Recent is vereniging DOET door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van IenW verzocht om medewerking te verlenen aan een update van het tweejaarlijkse rapport EV-Verdienpotentieel. Het verzoek is onder andere bedoeld om aandacht te geven aan de impact van E-mobiliteit op indirecte werkgelegenheid, spin off activiteiten voor het bedrijfsleven, energiebesparing, gezondheid en gezonde leefomgeving. 

  Lees verder
 • 25 februari 2021

  Wijzigingsregeling gebruikersinformatie oplaadpunten

  De internetconsultatie over de Wijzigingsregeling gebruikersinformatie oplaadpunten is gestart. Deze consulatie gaat in op de regels voor het beschikbaar stellen van digitale gebruikersinformatie over publiek toegankelijke oplaadpunten door exploitanten. 

  Lees verder
 • 18 februari 2021

  Steun voor aanleg laadinfrastructuur langs het Franse snelwegennet

  In 2020 is de registratie van het aantal elektrische voertuigen in Frankrijk verdrievoudigd. Het Franse wagenpark zou tegen 2022 uit meer dan een miljoen elektrische en plug-in hybride voertuigen kunnen bestaan. Om deze versnelling te ondersteunen moet een netwerk van oplaadinfrastructuur worden aangelegd, met name langs de snelwegen, waarmee, dankzij snelle oplaadpunten, lange afstanden kunnen worden afgelegd.

  Lees verder
 • 08 februari 2021

  NAL Stakeholderbijeenkomst: Veiligheid en EV’s

  Jaarlijks organiseert de Nationale Agenda Laadinfrastructuur bijeenkomsten voor alle stakeholders. Deze zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van elkaar, de markt en alle ontwikkelingen daarin en zijn toegankelijk voor ieder die interesse of belang heeft.

  Lees verder
 • 25 januari 2021

  Total Nederland wint laaddienstentender voor gemeentelijke wagenpark Rotterdam

  Den Haag, 25 januari 2021 – Total Nederland gaat bij 33 locaties van de gemeente Rotterdam de komende tien jaar laadpalen plaatsen en beheren voor elektrische voertuigen. Deze opdracht komt voort uit een tender van de gemeente Rotterdam, waarvan het contract op 1 oktober 2020 is ondertekend door Total Nederland. In totaal gaat het om 400 tot 500 laadpalen die nodig zijn voor het gemeentelijke wagenpark dat zich momenteel in een transitie bevindt naar volledig elektrisch. De eerste laadpalen zijn in gebruik genomen in december 2020.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo