Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 14 augustus 2018

  CENEX - Low Carbon Vehicle Event - 12,13 september 2018 - UK

  Eerder dit jaar informeerden wij u vanuit DOET over onze samenwerking met de Nederlandse ambassade in Londen en het voorgenomen Project for International Business (PIB) in het Verenigd Koninkrijk.

  Lees verder
 • 11 juli 2018

  Innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea 17 - 20 september 2018

  Bent u actief op het gebied van Smart Cities en technologie? Werkt u aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’? Wilt u uw marktkansen in Zuid-Korea verkennen? Ga dan mee met de Innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea.

  Lees verder
 • 10 juli 2018

  Reactie Vereniging DOET op hoofdlijnen Klimaatakkoord

  Wat Vereniging DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) betreft vormt het vandaag gepresenteerde Klimaatakkoord een goede en ambitieuze uitgangsbasis om in Nederland de CO2-uitstoot de komende decennia concreet verder terug te dringen.

  Lees verder
 • 06 juli 2018

  Stuurgroep Internationalisering EV zet Nederland weer verder op de internationale kaart

  De Nederlandse EV-industrie kan nog steeds worden bestempeld als dé internationale koploper op het gebied van o.a. open standaarden, protocollen, smart charging, roaming, smart mobility en EV consultancy. Om onze unieke positie internationaal nog extra onder de aandacht te brengen, heeft de stuurgroep Internationalisering EV de afgelopen periode hard gewerkt aan verdere internationale aandacht hiervoor. Het onderstaande bericht is hierop via RVO verzonden aan het gehele Nederlandse postennetwerk (ambassades, NBSO's, consulaten, etc..) 

  Lees verder
 • 04 juli 2018

  Marktconsultatie over uitbreiding EV-laadinfra gemeente Utrecht

  De gemeente Utrecht organiseert deze zomer een marktconsultatie over de uitbreiding van de publieke laadinfrastructuur in de stad. Daarmee wil de gemeente alvast in gesprek met bedrijven die kunnen en willen bijdragen aan de groei van het EV-laadnetwerk in Utrecht, ter voorbereiding op de aanbestedingsprocedure.

  Lees verder
 • 03 juli 2018

  PIB e-mobility Oostenrijk verwelkomt TUI als nieuwe convenant partner

  Reisorganisatie TUI heeft zich aangesloten bij het PIB convenant e-mobility en duurzaam toerisme richting Oostenrijk. Doel is om bij de hotelbestemmingen van TUI in Oostenrijk, destination chargers te installeren waarbij TUI als virtual Charge Point Operator zal fungeren. Samenwerken met andere convenantpartners ChargePoint en Last Mile Solutions, en de Oostenrijkse partner van ChargePoint, Guttmann is hier opportuun.

  Lees verder
 • 30 mei 2018

  Innovatiecluster Elektrische Mobiliteit van start

  Koploper Nederland gaat nóg beter samenwerken bij innovaties en onderzoeken op het gebied van elektrisch vervoer. De start van het  Innovatiecluster Elektrische mobiliteit gaat hierbij een belangrijke rol spelen als verbinder en versneller. Betere samenwerking leidt tot versnelling van de innovatie en versterking van het onderzoek op dit gebied. Zo behoud Nederland de opgebouwde voorsprong, worden economische kansen optimaal benut en verbetert de bereikbaarheid en de leefbaarheid van de Nederlandse steden.

  Lees verder
 • 28 mei 2018

  EV ambities in Polen

  Via een programma van Buitenlandse Zaken wordt er van 12 tot 14 juni een Poolse delegatie in Nederland rondgeleid, om kennis te maken met Nederland als EV land. RVO organiseert deze inkomende missie. De Poolse overheid heeft grote ambities en ook concrete plannen voor aantallen laadpunten. 

  Lees verder
 • 09 april 2018

  Uitnodiging UK-NL Seminar Elektrische en Slimme Mobiliteit (17-18 mei 2018, Helmond)

  Lees verder
 • 23 maart 2018

  Uw EV-business uitbreiden naar Zwitserland? Vereniging DOET peilt graag uw interesse.

  Op initiatief van de Nederlandse ambassade te Zwitserland c.q. het ministerie van Buitenlandse Zaken is Vereniging DOET recent benaderd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om gezamenlijk de mogelijke interesse te peilen voor het ontplooien van EV-activiteiten in Zwitserland.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo