Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Over DOET

"APPM staat voor een Mooier Nederland. Eén van de thema’s daarin is schone mobiliteit en elektrisch rijden in het bijzonder. Dat doen we vanuit eigen initiatief en in samenwerking met publieke - en private partijen. DOET verenigt die partijen en stuwt daardoor elektrisch rijden in Nederland vooruit. ”
Mark van Kerkhof – APPM -www.appm.nl   

DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is al sinds 2009 de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland. DOET vertegenwoordigt de gehele keten van één van de snelst groeiende sectoren van Nederland. Alles onder 1 dak dus en daarmee voor zowel gevestigde bedrijven als nieuwe toetreders de centrale plek voor elektrische mobiliteit!

Mobiliteit vertegenwoordigt een markt van één biljoen per jaar. Nederland loopt voorop in de belangrijkste verandering die deze sector de komende jaren tegemoet gaat. DOET streeft naar 100% elektrische mobiliteit opgewekt met duurzame energie, waarin innovaties groene groei versterken.

De leden van DOET zijn ondernemers en partijen die een centraal deel van hun bedrijfsvoering richten op elektrisch vervoer of elektrisch als speerpunt in hun beleid hebben staan.

Voor hen ontwikkelt DOET activiteiten op het gebied van netwerken, lobby, kennisdeling & subsidies en internationale (samenwerkings-)mogelijkheden op het gebied van elektrische mobiliteit. 

DOET wordt gehoord en is nationaal en internationaal dé partij die geraadpleegd wordt over elektrisch vervoer.

Visie:
Nederland als gidsland van Europa op het gebied van elektrische mobiliteit.

Missie:
Het stimuleren van elektrisch vervoer door middel van een samenwerking van ondernemers in elektrische mobiliteit

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo